FAQFAQ   FAQSzukaj   FAQUżytkownicy   FAQGrupy   FAQRejestracja   FAQProfil   FAQZaloguj 
FAQZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   

Poprzedni temat «» Następny temat
Ta strona potrzebuje reklamy
Autor Wiadomość
RoY
Gość
Wysłany: 2006-01-03, 00:31   Ta strona potrzebuje reklamy

Witam

Jak zauwazylem stronka ma sporo odwiedzin ale co z tego jak ktos tu wchodzi czyta kilka informacji i na tym sie konczy ...
na forum nie mozna znalezc nic ciekawego ...
pewnie strony nie zna nawet 1/10 głucholazkich internałtów ...

moja propozycja jest taka: zaprojektowac maly banet i dogadac sie z firmami w glucholazach (e-firmami) o wymianie banerów - nie koniecznie tylko w głucholazach,
zalozyc kilka nowych (ciekawych) watkow na forum
...... czekac

pozdrawiam

Power-Net

Grzesiek 

Wysłany: 2006-01-30, 21:16   Reklama strony

Miałem już dawno odpowiedzieć, ale jakoś mi to uciekło…
Strona ma faktycznie sporo odwiedzin, choć statystyka na stronie pokazuje błędne dane (bardzo stary skrypt i nie wszystkich odwiedzających rejestruje). Odwiedzin dziennie jest ok. 300 – w dzień emisji programu o Górach Opawskich (22.01.2006) było ponad 600.
Na forum nic ciekawego się nie dzieje, bo nie ma ciekawych tematów, do których pisania potrzebni są ludzie, którzy myślą pozytywnie o Głuchołazach a nie tylko narzekają.
Co do Twojej propozycji Roy, dotyczącej stworzenia banera reklamowego (bo pewnie to miałeś na myśli) to takowy istnieje:

Jeśli ktoś ma ochotę na wstawienie reklamy na swoją stronę to zapraszam:
Kod do wstawienia:
Kod:
<OBJECT classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000"
codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0"
 WIDTH="120" HEIGHT="90" id="glucholazy" ALIGN="">
 <PARAM NAME=movie VALUE="http://www.glucholazy.info/files/glucholazy.swf"> <PARAM NAME=quality VALUE=high> <PARAM NAME=bgcolor VALUE=#FFFFFF> <EMBED src="http://www.glucholazy.info/files//glucholazy.swf" quality=high bgcolor=#FFFFFF  WIDTH="120" HEIGHT="90" NAME="glucholazy" ALIGN=""
 TYPE="application/x-shockwave-flash" PLUGINSPAGE="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></EMBED></OBJEC>

Co do dogadania się z e-firmami w sprawie promocji, to takowych w Głuchołazach jest niewiele… ja znam tylko jedną: www.globalprofit.pl z którą jak najbardziej współpracuję.
Samo założenie, jak piszesz kilku ciekawych wątków na forum nic nie zmieni, no chyba, że będą to wątki typu „Głuchołazy to dziura zabita dechami”, „Kto jest odpowiedzialny za brak Aquaparku” i inne tego typu nastawione na krytykę. Jak już wcześniej napisałem, potrzebnych jest kilku użytkowników „pozytywnie nastawionych” do rozkręcenia forum, na których czekam od ponad 2 lat…

Pozdrawiam
Grzesiek

Danielo
Gość
Wysłany: 2006-05-21, 14:52   

Już od pewnego czasu myślałem o stworzeniu głuchołazkiego forum internetowego.. Gdzie np. młodzież mogła by sobie pomagać w "problemach", poznawać się - tak jak inne młodzieżowe fora..

Oczywiście porobić różne działy, żeby każdy mógł gdzieś się umiejscowić :)

Zgadzam się, że nawet 1/10 internałtów głuchołazkich niezna tego adresu...

Problem z rozreklamowaniem, POMYŚLMY NAD TYM! TO BYŁOBY NAPRAWDE SUPER!!!

Olinqa
Gość
Wysłany: 2007-03-15, 16:38   

hej widze ze ponad rok temu chcieliscie to forum rozruszać i ...nic...
jestem osoba, ktora raczej interesuje sie swoim miasem ale o tym forum nic nie wiedzialam, dopiero przyszlo mi do glowy zeby poszukac w google czy u nas to funkcjonuje gdy zobaczylam stronke ludzi z glogowka... ale u nich to hula bez zarzutow a miasteczko ma jakies 6,000 mieszkancow... troche glupio bo wychodzi ze u nas ludzie nie maja o czym gadac...
pozdrawiam i mam nadzieje ze sie podniesiemy!
zalozylam nowy watek dla nowych forumowiczow i tych ktorzy juz sie zarejestrowali ale sie gdzies zagubili w tłoku :wink: :!: :D
całusy
Olinqa

Olinqa

Wysłany: 2007-03-16, 10:17   

Hej, i nawet admin tu nie zagląda ze sa nowi urzytkownicy,,, w takim wypadku forum umrze smiercia naturalną, a nie musi,,,pozdrawiam
Olinqa

Grzesiek 

Wysłany: 2007-03-16, 17:08   

Witaj na forum Olinqa !
Admin zagląda tu od czasu do czasu ale nie zawsze ma czas się odezwać :)
Forum nie umrze bo tak naprawdę nigdy się nie narodziło co widać po ilości postów...

Pozdr,
Grzesiek

Olinqa
Gość
Wysłany: 2007-03-17, 09:07   Wiem, wiem

Zartowałam, pewnie ze nie piszesz bo sam do siebie nie bedziesz przecież pisał, no nie? :wink:

Coś zrobimy, tylko jeszcze nie wiem jak...:-)
Pozdrawiam

Agent 

Wysłany: 2007-03-18, 08:42   

Co prawda to prawda przydałoby się trochę rozruszać to forum! :wink: :wink: :wink:
Jestem za choć nie jestem mieszkańcem Głuchołaz (turysta z Małopolski :D ) chętnie zaglądam na forum! A ostatnio pustki! :cry:

Olinqa
Gość
Wysłany: 2007-03-18, 13:33   witaj

własnie mam nadzieje ze wspólnymi siłami zadziałamy!!
pozdrawiam również

Agent 

Wysłany: 2007-03-19, 15:46   

Ja mam takie pytanko do admina! Chodzi mi o możliwość wrzucania do postów plików foto!
Jakiej wielkości mogą to być załączniki!
Czy regulamin forum dopuszcza zamieszczanie linków do fotek (oczywiście własnych dotyczących m.in Gór Opawskich, Głuchołaz i okolic ?)
Z góry wielkie dzięki za odpowiedź!

Grzesiek 

Wysłany: 2007-03-19, 16:40   

Witaj,
nie widzę problemu z zamieszczaniem w postach zdjęć z tym, że samo forum nie przyjmuje zdjęć (funkcja wyłączona). Radą na to jest rejestracja w galerii i przesłanie zdjęć a następnie umieszczenie ich na forum. Co do wielkości zdjęć to proponuję format 640x480 i objętość ok 100KB.

Odpowiedz do tematu