W mojej wypowiedzi napisałm że nie ma co pisać gdyz chodziło mi o osoby które są odpowiedzialne za to całe zamieszanie!!!!!
Jestem jak najbardzie aby w Głuchołazach powstał basen podobny do poprzedniego (co prawda przydałby sie kryty aby można było korzystać z niego przez cały rok).
He he widzę że są tez tacy szleńcy (jak to moja mama mówi) że tez nagrywali cały program na video he he fajnie że nie jestem sam!!!!
Co do sabotażu to myślę że jedynym sabotażystą był tutaj mróz
Myślisz że gmina odzyska teren????
Co do terenu, to mam taką nadzieję, że gmina go odzyska, ale jak to można przeprowadzić tego już nie wiem... może pojawi się na forum jakaś "mądra głowa" i przybliży temat.
Co tam ciekawego w Głuchołazach!!!
Eh miałem przyjechać na ferie ale cos się zdaje że nic z tego nie wyjdzie bo nowe opady śniegu i mrozy mają wracać.
Ale przynajmniej jest internet to może się człowiek czegoś dowie ciekawego!!!!
Ciesze sie, ze natrafilem na forum www.glucholazy.info
W 1990 r. wyjechalem do niemiec i po dzien dzisiejszy tesknie za moim miastem Glucholazy.
Wspaniale jest ogladac zdjecia i czytac posty kolegow z tej samej miejscowosci.
Zycze wszystkim powodzenia.
Witam na forum Ozyrys !
Mnie też cieszy, że tu trafiłeś.
Jak widzisz, wspomnienia można tu odświeżyć, ale jeśli chodzi o forum, to ciężko będzie nawiązać rozmowę... Ja ostatnio nie mam zbyt dużo czasu a inni coś nie kwapią się do zabrania głosu.
Tez to zauwarzylem, lecz mam nadzieje, ze ta sytuacja ulegnie zmianie.
Na gadu gadu umiescilem nazwe strony naszego forum. Moze poprawi sie frekwencja?!
Mam wielu znajomych z glucholaz, ktorzy uzywaja gg.
Niom ja też mam nadzieje że sytuacja z ruchem na forum ulegnie zmianie!!!!
Jak widać na głuchołazkie forum zaglądaja nie tylko mieszkańcy miasta!!!
Witam nowego użytkownika!!!
Hey Ozyrys!
Czesc Agent, jak widze jestes z malopolski - mozesz napisac dokladnie z jakiego miasta?!
Ja urodzilem sie w Bielsko-Biala ale wychowalem sie i mieszkalem w Glucholazych az do 1990 roku.
Ja jestem z Dobczyc to taka miejscowość niedaleko Krakowa.
Co prawda mieszkam od urodzenia w Dobczycach, ale od kąd pamiętam to każde wakacje spędzałem w Głuchołazach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum