Wysłany: 2006-04-25, 22:43 Ocena nowego wyglądu oficjalnej strony Gďż˝uchoďż˝az
Jak w temacie,
www.glucholazy.pl
Jest co prawda w odno�niku "kontakt" adres do zg�aszania wszelkich uwag ale jestem ciekaw dyskusji na temat wygl�du, nawigacji i innych "plus�w i minus�w" oficjalnej stronie Naszego miasta.
Jeżeli mam być szczery strona pod względem zawartości materiałów dużo się zmieniła niestety na minus gdyż znikneła główna galeria zdjęć jak również inna galeria zawierająca stare zdjęcia głuchołaz, na nowej stronie brakuje informacji która zachęciałaby ludzi do przyjazdu, podanie adresów hoteli i gospodarstw agroturystycznych nie wystarczy.
Cieszy mnie pojawienie newsów w Aktualnościach ( zobaczymy jak często będą się ukazywać i jakiej będą jakości )
Szata graficzna strony w porównaniu z poprzednią nie jest zbyt zachwycająca.
w 100% popieram Agenta no i flash ktory byl na stronie kiedys naprawde ciekawie wygladal teraz hm.. ale zyczmy powodzenia licza sie checi. Poczekajmy na inne oceny
Często zaglądam na strone "oficjalną" Głuchołaz i muszę przyznać że jak na razie pojawiają się częste newsy, i pojawiła sie galeria zdjęć!!!!
Swoimi wypowiedziami na ten właśnie temat nie mam zamiaru nikogo obrażać zwłaszcza autora(ów), kazdy widzi że strona jest w trakcie rozbudowy!
Jeżeli kogoś obraziła któraś z moich wypowiedz to proszę jej sobie nie brać do serca!
Bo poto jest ten temat na forum aby wyrażać swoje opinie i spostrzeżenia a także uwagi!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum