hej, jak już tu trafieś i chcesz sie czegoś dowiedzieć w zwiazku z imprezami w okolicy to masz dwa wyjścia:
1. skoczyć na stronkę CK :http://www.ck.glucholazy.pl/
2. czekac na moje wlasne zapowiedzi róznych imprez...
pozdrawiam
Olinka
[ Dodano: 2007-03-29, 11:42 ]
A w dziedziele 1 kwietnia na Ryneczku naszym Kiermasz Wielkanocny,,,!
_________________ W ptaki, kwiaty i słońca bez końca malujmy noc...
hej nie wiem czy wiecie że na Kopie Biskupiej 1 maja będzie przemarsz wojsk carskich z okazji jakiejś rocznicy ale nie wiem dokladnie może coś więcej będzie można się dowiedzieć w schronisku na kooie a impreza jest oraganizowana przez naszych sąsiadów Czrchów, ja będę z moimi pieskiem serdecznie zapraszam
a to nr. tel. kopy dla zainteresowanych 0774397584
pa pa :-)
ja dowiedziałam się że to rozpocznie się o 10 rano ale nic więcej i znalazłam czeską stronę www.rozhlednabiskupskakupa.cz ale tam chyba nic nie ma nie wiem bo nie rozumie wszyskiego może ktoś będzie wiedział czy coś jest tam na ten temat
pa pa :-)
[ Dodano: 2007-05-01, 23:24 ]
ja dzisiaj bylam na kopie bylo fajnie a zdjencia doloncze przy ionnej okazji, ja niestety nie bylam dlugo bo maturka się szykoje i trzeba sie uczyć pa pa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum