Wybieram się w tym tygodniu na krótkie??? (hmmm czy takie krótkie sam jeszcze nie wiem) wakacje do Głuchołaz, i mam zamiar przejść się na Górę Chrobrego może coś uda mi się dowiedzieć ?????!!! Hmmm może jakiś zdjęcia zrobie?????
Niestety nie będę miał dostępu do komputera na wakacjach może to i dobrze !!!!!!
Do zobaczenia po wakacjach!!!!!!
W sobote wróciłem z miesięcznego urlopu sprawozdanie napewno będzie tylko teraz mam straszne urwanie głowy może w przyszłym tygodniu coś napisze ale nie obiecuje
[ Dodano: 2006-11-28, 19:11 ]
Ehhh i jak zwykle skończyło się na obietnicach obiecałem relacje ale jak zwykle brakuje czasu!!!!! Więc teraz nic nie obiecuje bo kto dużo obiecuje mało robi Kiedyś jakąś relacje napewno napisze!!!!!!!!!
ja ostatnio bylam w knajpce na łabędziach i dowiedzialam sie ze prace na schronisku i na łabędziach(hotel) stanely z powodu braku funduszy jak widać te prace nigdy nie dojdą do konca a ten teren wykupi znowu inna osoba i zrobi troche potem znowu inna i az tak do konca
Tak to fakt ,że prace na Górze Chrobrego staneły ale ci sami własciciele otworzyli Portofino nad stawem więc jak doszły do mnie słuchy w tym roku rusza dalsze prace na Górze Chrobrego ...trzymajmy kciuki ! Jak na razie odwiedzam tam psa stróża ....
Też jestem ciekaw czy coś się dzieje!
Ostatnio Googlając na google.pl znalazłem nową ciekawą strone internetową:
www.noweszlaki.pl warto luknąć bo graficznie naprawde niezła jak i sam pomysł stworzenia takiej stronki na 5!!!!!
Pozdrawiam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum