Z takim hasłem startuje do sejmu Krzysztof Masiuk.
Nie jest on zawodowym politykiem. Na co dzień zajmuje się ochroną środowiska, szczególnie pozyskiwaniem środków na budowę środowiskowych instalacji w samorządach i firmach.
Jeśli uzyska Państwa poparcie, w Parlamencie chciałby pracować w Sejmowej Komisji Ochrony Środowiska i spróbować sił w uzyskaniu środków na dalszą modernizację infrastruktury komunalnej w województwie opolskim.
Jak widze spoty reklamowe -to mnie krew zalewa.
Tak naprawde kazdemu chodzi o ciepłą posadke i dostęp do koryta-w swoim życiu nie widzialem uczciwego polityka,dla mnie to przestepcy w białych rekawiczkach.
To też Krzysiek nie jest politykiem!
Nigdy nie należał do żadnej partii.
Jeśli ktoś ma jakieś pytania, sugestie, prosimy je wyrażać tutaj. Kandydat chętnie odpowie na wszystko.
Taaa, rozsyłanie spamu przez pana Krzysztofa Masiuk do użytkowników portalu nasza-klasa.pl nie świadczy dobrze o ów panu Poza tym przesyłanie mi takich wiadomości jest równoznaczne z totalnym brakiem szacunku do mojej osoby
pozdrawiam
PS
a panu K.Masiukowi proponuję zapoznać się m.in. z netykietą, bo nie toleruję żadnych, ale to ŻADNYCH niechcianych wiadomości - tj. SPAMu!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum