Przejrzałem płytki ze zdjęciami i wybrałem parę zdjęć Głuchołaz i okolic. Wybór trochę chaotyczny. Być może będę na początku maja w Górach Opawskich to zrobię specjalną sesję w Głuchołazach, zdjęcia wrzucę na forum.
_________________ pozdrawiam
Kocioł
Olinqa Gość
Wysłany: 2007-04-02, 10:17 fajne! :-)
Fajne zdjęcia,
czekam na kolejną porcje,
pozdrowienia wiosenno-swiateczne
Ola
Bardzo fajne zdjęcia liczymy na więcej!
Ja jutro wybieram się na kilka dni do Głuchołaz, jak pogoda pozwoli to mam nadzieje na udaną sesje i kilka zdjęć zaprezentuje na forum. Pozdrawiam i życzę wszystkim Wesołych Świąt !!!
_________________ Pozdrowionka od Agenta
Olinqa Gość
Wysłany: 2007-04-05, 11:09 :-)
To może się gdzieś miniemy w przestworzach lasu, bo w końcu bede miala czas na jakis wypad po górkach....
Radosnych Świąt!
Hey! ja właśnie wróciłem kilka minutek temu! Może się gdzieś minęliśmy! Ja byłem na Kopie Biskupiej w poniedziałek wielkanocny! Dość już miałem tego siedzenia przy stole! Wkrótce jak będzie czas to podrzucę kilka fotek!
Pozdrawiam!
_________________ Pozdrowionka od Agenta
Olinqa Gość
Wysłany: 2007-04-12, 10:17 kopa beze mnie :-(
hej
szli znajomi na Kope ale mnie sie nie udało...a podobno ludzi było jak mrówek...
pozdrawiam
Ola
Niestety z wyjazdu w Góry Opawskie nici, zostaję w Warszawie. Być może uda mi się wyjechać pod koniec maja lub na początku czerwca i wtedy będą zdjęcia . Zazdroszczę wszystkim, którzy to długie wolne spędzają w Górach Opawskich
jak nie w ten weekend to w inny uda ci sie przyjechać
cieszy mnie fakt że ktoś - TY - teskni za malutkim miasteczkiem i górkami jakie je otaczają
Ja również kurczowo trzymam sie tego miasta i zaanim nie bede zmuszona to pozostaje tu świadomie i z usmiechem na ustach
pozdrawiam
_________________ W ptaki, kwiaty i słońca bez końca malujmy noc...
cieszy mnie fakt że ktoś - TY - teskni za malutkim miasteczkiem i górkami jakie je otaczają
oj bardzo brakuje mi tych widoków, które towarzyszyły mi przez pierwsze 25 lat mojego życia. Dawno, dawno temu urodziłem się w tym szpitalu, który widać na załączonym powyżej zdjęciu. Traktuję Góry Opawskie jako moje "miejsca tajemne"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum