Wysłany: 2007-04-19, 17:21 nowy pub w Głuchołazach !
Otwarta nowa i bardzo przyjemna knajpa o nazwie Portofino w Głuchołazach koło stawiku za starymi basenami.Kto był niech da znać czy warto bo słyszałem ,że fajny klimat.
knajkpka jest bardzo fajna, na parteże jest kominek i miejsce do siedzenia dla palących, a na pięterku jestm miejsce dla NIE palących co jest bardzo dobrym pomysłem bo w mieście to jest taka pierwsza knajpa gdzie nie można palić, są tam również stare ale w bardzo wdobrym stanie fotele i sofy. wogóle knajpka jest klimatowa. polecam ja tam jestem co piątek pa pa
pozdrawiam bratek12
Ja chcę dodać tylko że oprócz fajnej knajpki zrobiło się calkiem przyjemnie również w plenerze - przed knajpką.
Są stoliki , weranda i śliczne widoczki. Stawek ma malutką fontanne. Naprawdę miło się siedzi . Wieczorami jest zimno, ale latem pewnie bedzie tam pzyjemnie chłodno.
polecam.!!
Olinka
_________________ W ptaki, kwiaty i słońca bez końca malujmy noc...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum